2 Kasım 2013 Cumartesi

ALİ TÜRK MİSAFİRİM

Misarlerimizi önce yemege götürdüm.
 Düzcenin meşhur merkez köftecisine gittik.
 Yöresel ciğer kavurmamız.
 Manda kaymaklı ekmek tatlımız.
 Ali abimiz yemeklere bayıldı, tatlı yerken bağgınlığını fark ediyorsunuzdur...

 Yemekten sonra Düzce'mizin Arı yetiştiricileri birlik ziyaretimiz.
 Birlik sekreterimiz Tuncay Yoldaş bizleri ağırladı.
 Birlikten kareler...
 Petek görünümlü vitrinler....
 Birliğimizce paketlenen yöresel kestane balımız...
 Bal kavanozlarının petek gözlü raflardaki görüntüsü....
 Başkanımız yoktu, Tuncay bey bizi ağırladı.
 Daha sonra arılığımızı birlikte gezdik.


 Arılıktan bir kare.
Arıların büyük kısmı salkım modunda...

2 yorum:

  1. ali abi verdiğianaların durumunu kontrole gelmiş

    YanıtlaSil
  2. Engin abi bir çok kişi bu anaları kullanamıyor, suçluda analar oluyor. Bir çok arıcı arılığında ana arı degişimine gidyiyor, zaman ilerledikçe arıcılık kültürümüz ve bilgilerimiz degişiyor. Arıcıların zaten lafına degil yaptıkları işlere bakmak gerekiyor, lafla ülkemizde peynir gemisi yürüten çok.

    Sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil